5 produk kecantikan wanita online

Friday, February 27, 2015



Wanita dan produk kecantikan. Produk kecantikan dan wanita . Keduanya tidak boleh dipisahkan . Betul tak? Dah menjadi lumrah wanita untuk tampil cantik dan kemas. Sape kat sini yang tak pakai make up kalau keluar? Tipu lah kan . Kebanyakan wanita urban zaman sekarang akan mengenakan solekan walaupon tipis . Mereka takkan keluar rumah tanpa solekan . Ini adalah fakta ye wahai wanita . Kebanyakan orang menganggap solekan fungsinya hanyalah untuk membuat ladies nampak cantik , tapi pada saya solekan boleh menambah keyakinan diri apabila bersama dengan yang lain. Tmbahan lagi dengan adanya internet, produk kecantikan yang didingini dapat dibeli dengan mudah . Alah . Bak kata orang semuanya dihujung jari anda . Klik je. 

Invitation collaboration with Zalora

Thursday, February 19, 2015








Assalamualaikum,

Still ade silent reader kat blog nih? I hope so . Hahaha.

Bukan ape sebab mulai arini CM open again for business and also CM nak share tips and tricks untuk buat blog korang dabommmmb . CM bukan lah have skill yang tinggi sangat tapi kalau setakat nak share Insyaallah boleh . Hee .

CikkMiraDotCom berubah wajah

Wednesday, February 18, 2015






Assalamualaikum.

Mulai dari hari nih CM dah start cuti dari exam . CM cuti selama 6 minggu . Jadi CM amik kesempatan nih untuk buka balik tempahan blog sekiranya masih ada yang berminat . Style CM sekarang macam blog CM lah . Macam tuh lah style CM edit sekarang .


Sekiranya ada yang verminat boleh email CM at mira94.aa@gmail.com.

Kali nih CM guna kaler gold as tema . Gold , white and black . Sebab CM rasa nampak lebih kemas . CM buat landing page . If nak baca entry tekan blog je di homepage okay.


CM suka jenis yag simple . Tak banyak sangat color and banyak fuction. Blog CM berat atau tak ye? Hahaha . CM kalau bab pemilihan kaler CM suka guna tiga color je . Too much would be crowded.


CM jugak ada tambah slider and current portfolio di homepage. Ade jugak testimonials from customer CM . Sekarang nih cuma ade satu testimoni untuk yang terbaru nih . Ada tak sesape yang nk collaborate dengan CM in printing . CM nak collaborate dengan mereka mereka yang buat printing service sebab CM cuma provide editing service and takde printing . Kiranya nanti boleh bincang pasal harga berapa ringgit untuk satu satu service printing tuh. Contohnya cam business card.
.


Yang collaborate dengan CM , CM letak lam CM nya blog lah . Hehehe. Kalo ade yang berminat or ade yang buat printing service boleh tinggalkan komen kat bawah nih or email CM dekat mira94.aa@gmail.com.










Tutorial : Remove required field for title

Monday, February 02, 2015



Bila kita nak letak gambar dalam blog kita mungkin akan guna Image gadget dan kita taknak letak ape ape title pon. Tapi kita kena letak title sebab it is required. Jadi to solve this problem here are some steps that can help you . Aiseh omputih lak kita.


Latest Instagrams

© CikkMiraDotCom. Design by FCD.