5 produk kecantikan wanita online

Friday, February 27, 2015



Wanita dan produk kecantikan. Produk kecantikan dan wanita . Keduanya tidak boleh dipisahkan . Betul tak? Dah menjadi lumrah wanita untuk tampil cantik dan kemas. Sape kat sini yang tak pakai make up kalau keluar? Tipu lah kan . Kebanyakan wanita urban zaman sekarang akan mengenakan solekan walaupon tipis . Mereka takkan keluar rumah tanpa solekan . Ini adalah fakta ye wahai wanita . Kebanyakan orang menganggap solekan fungsinya hanyalah untuk membuat ladies nampak cantik , tapi pada saya solekan boleh menambah keyakinan diri apabila bersama dengan yang lain. Tmbahan lagi dengan adanya internet, produk kecantikan yang didingini dapat dibeli dengan mudah . Alah . Bak kata orang semuanya dihujung jari anda . Klik je. 

Invitation collaboration with Zalora

Thursday, February 19, 2015








Assalamualaikum,

Still ade silent reader kat blog nih? I hope so . Hahaha.

Bukan ape sebab mulai arini CM open again for business and also CM nak share tips and tricks untuk buat blog korang dabommmmb . CM bukan lah have skill yang tinggi sangat tapi kalau setakat nak share Insyaallah boleh . Hee .

CikkMiraDotCom berubah wajah

Wednesday, February 18, 2015






Assalamualaikum.

Mulai dari hari nih CM dah start cuti dari exam . CM cuti selama 6 minggu . Jadi CM amik kesempatan nih untuk buka balik tempahan blog sekiranya masih ada yang berminat . Style CM sekarang macam blog CM lah . Macam tuh lah style CM edit sekarang .


Tutorial : Remove required field for title

Monday, February 02, 2015



Bila kita nak letak gambar dalam blog kita mungkin akan guna Image gadget dan kita taknak letak ape ape title pon. Tapi kita kena letak title sebab it is required. Jadi to solve this problem here are some steps that can help you . Aiseh omputih lak kita.


© CikkMiraDotCom. Design by FCD.