Blog Design : Tips pemilihan warna

Sunday, July 06, 2014








Assalamualaikum
Bismillahirrahmanirrahim

Hari nih CM nak bagi tips dalam pemilihan warna blog .

Okayy here we go .

Untuk nak nampak kan blog kita kemas . Kita kena guna maximum tiga kaler . So blog tak ade lah nampak serabut


Kad raya Cikkmiradotcom





Assalamualaikum
Bismillahirrahmanirrahim

Semua apa khabar?
Harap sihat lah hendaknya ye. Hari ni CM tengok ramai yang buat kad raya . So CM pon nak gak lah satu .

Mana lah tahu kot2 boleh exchange kad raya ke kan . Hehehe

New look again






Assalamualaikum
Bismillahirrahmanirrahim

CM tukar lagi . So nih new look blog CM . Template nih is not mine. CM cuma re design aje . Hehehe . 

CM rasa yang nih nampak lebih okay kot untuk komersialkan .

CM pon akan bukak satu lagi blog CM. Blog untuk jual design-design printable , biz card and macam2 lagi. Insyaallah.

Latest Instagrams

© CikkMiraDotCom. Design by FCD.