Blog Editing Resources

Tuesday, April 01, 2014


Assalamualaikum
Bismillahirrahmanirrahim

Memandangkan saya amat lah jarang update CM punya blog and tutorial untuk anda semua . Dengan ini CM menge 'share' blog yang CM selalu jenguk and jadik panduan untuk CM editting CM punya blog . Moga dapat beri manfaat untuk mereka yang nak edit blog . Aiseh . Hee .

Senarai blog tutorial editting

  1. http://chocollyheart.blogspot.com/
  2. http://sibodohjangankacau.blogspot.com/
  3. http://hafizzulkafly.blogspot.com/
  4. http://nurulatiqahjaidin.blogspot.com/
  5. http://www.djogzs.com/
  6. http://www.infotechblogging.com/
  7. http://www.mybloggertricks.com/
  8. http://wanaseoby.blogspot.com/
  9. http://helplogger.blogspot.com/
  10. http://24work.blogspot.com/
  11. http://www.fizgraphic.com/
  12. http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/
  13. http://www.lyssasecret.com/
  14. http://www.duniashida.com/
  15. http://www.dayangdeno.com/

Itu lah antara blog yang CM selalu singgah . Tak ikot ranking yer . Main hentam keromo je tuh letak . Sambil2 ingat link nya . Hehe .Tiap hari CM akan jumpe blog and web baru yang ajar tentang CSS editting nih semua . Haa. So adalah ilmu baru . 


Semua belajar berperingkat takde terus pandai 


Insyaallah andai kata jumpe lagi CM akan kongsi yer








11 comments

Hey ! Jangan Lupa Tinggalkan Komen Tau ♥

Latest Instagrams

© CikkMiraDotCom. Design by FCD.